...

Karácsony habonyi színvonalú kampányt indított Puzsér ellen

Puzsér Róbertet a Fidesz egyik bábjaként ábrázoló plakátokat vittek Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelöltnek - aki Zugló polgármestere is - az Állampolgárok a Centrumban Egyesület aktivistái csütörtökön a XIV. kerületi városházára.
Zaránd Péter, Puzsér Róbert főpolgármesteri kampányának vezetője a helyszínen azt mondta: Karácsony, "lejárató kampányt indított Puzsér Róberttel szemben", most pedig visszahozták "a szemetet".

Aggályosnak tartják azt is, hogy Karácsony Gergely naponta egymillió forintért a Facebookon, fizetett hirdetésekben mocskolja Puzsér Róbertet - közölte. Vagyis - folytatta - annyit költ Puzsér Róbert lejáratására, mint amennyi a "Sétáló Budapest" (azaz az Állampolgárok a Centrumban Egyesület) teljes kampányköltségvetése.

"Karácsony Gergely összekötötte a sorsát a szocialistákkal, a parkolási maffiával, a korrupcióval és a kokainnal" - fogalmazott. A Puzsér Róberttel szemben indított lejárató kampánya pedig megengedhetetlen - mondta Zaránd Péter.

Szabó Rebeka, Zugló alpolgármestere a sajtótájékoztató után felhívta Zaránd Péter figyelmét arra, hogy a kerületi önkormányzatnak semmi köze nincs Karácsony Gergely kampányához, így nem is veszik át a plakátokat. Közölte, hogy Karácsony kampányát öt politikai párt támogatja, ezért arra kérte az aktivistákat, hogy oda vigyék vissza a plakátokat. Az aktivisták azonban ennek ellenére otthagyták a plakátokat.

0 Megjegyzések

Hirdetés