...

Timmermansszal az élen a bevándorláspártiak újabb bosszúra készülnek

A bevándorláspárti erők Timmermansszal az élen továbbra is nyomást akarnak gyakorolni a migrációt elutasító tagállamokra, és ehhez a jogállamiságot akarják felhasználni varázsszóként - jelentette ki a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőcsoportja az MTI-hez eljuttatott közleményében csütörtökön.

Frans Timmermans, az Európai Bizottság (EB) első alelnöke csütörtökön, az Európai Parlament (EP) belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi szakbizottsága (LIBE) brüsszeli vitáján ismertette a jogállamiság fokozott ellenőrzésre vonatkozó bizottsági terveket.

A Fidesz-KDNP EP-képviselőcsoportja közleménye szerint a migrációt szervező Soros-hálózatra akarják bízni, hogy eldöntse, melyik tagállam jogállam, melyik nem, és ehhez további eurómilliókkal akarják kitömni a Soros-hálózatot.

"Frans Timmermans volt a bevándorláspárti erők listavezetője az európai parlamenti választáson, és a bevándorláspárti európai baloldallal együtt bosszút akar állni azért, mert megakadályoztuk, hogy ő legyen az Európai Bizottság elnöke" - fogalmaztak.

Timmermans továbbra is aktívan harcol azért, hogy támadást indítsanak a bevándorlást elutasító országok, így Magyarország és Lengyelország ellen. Meg akarják büntetni Magyarországot, amiért a magyar emberek nemet mondtak a bevándorlásra. A jogállamiságra hivatkozva homályos fogalmakkal dobálóznak és valójában a nemzeti szuverenitást akarják gyengíteni - írták.

A képviselőcsoport közleményében reményét fejezte ki, hogy a novembertől új mandátummal rendelkező Európai Bizottság tevékenysége, szemben a távozó bevándorláspárti bizottsággal, megfelel majd az európai szerződések betűjének és szellemének, továbbá érdemi lépéseket tesz majd a bevándorlás megállítására és nem politikai nyomásgyakorlásra használja majd az uniós jogi eljárásokat.

(MTI)

0 Megjegyzések

Hirdetés