Látogatási tilalom van a Dél-pesti Kórház csepeli telephelyén

Egyre több fővárosi kórházban rendelnek el teljes vagy részleges látogatási tilalmat az influenzajárvány miatt.
A járvány miatt teljes látogatási tilalmat vezettek be a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház - Csepeli Weiss Manfréd Telephely valamennyi osztályán január 23-tól. Néhány nappal korábban a Dél-pesti Kórház szülészeti, újszülött valamint a patológiás újszülött intenzív részlegén rendeltek el látogatási tilalmat – jelentette be a Nemzeti Népegészségügyi Központ.

Az influenzajárvány miatt egyre több egészségügyi intézményben vezetnek be részleges vagy teljes látogatási tilalmat. Teljes körű látogatási tilalom van a Honvédkórházban, a Szent Margit Kórházban, a Dél-pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézetében, a Semmelweis Egyetem I. Sz. belgyógyászati klinikájának hematológiai és nefrológiai részlegein, a transzplantációs és onkológiai központban, a gyermekgyógyászati és pulmonológiai klinikán, a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Szívelégtelenségi és Szívtranszplantációs Klinika intenzív részlegén, valamint a Heim Pál Gyermekgyógyászati Központban.

Részleges látogatási tilalmat vezettek be a Bethesda Gyermekkórházban, a Szent János Kórházban, a Semmelweis Egyetem I. Sz. belgyógyászati klinikáján, a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikán és a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetben és a törökbálinti tüdőgyógyintézetben.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések