Egy hónap és nyit a Budapest Park

Egy hónap és nyit a park
Jelenleg, a szakadó hóesést látva, elég nehéz elképzelni, és még pecsét sincs a szerződésen, de minden esély megvan rá, hogy egy hónap múlva kinyissa kapuit a legnagyobb budapesti szabadtéri bulikomlexum, a Park.  

Egy hónappal a nyitás előtt már biztos, hogy a park színpadán itt éled újra a Kaukázus, lemezt mutat be az Irie Maffia. És folyamatosan bővül  a nemzetközi sztárok névsora is: fellép – itthon először – az Alkonyat film egyik betétdalát jegyző Paramore, a roma-punkban utazó Kultur Shock és sokan mások.

Április 25-én indul az évad Budapest legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyén, mely tavalyi megjelenésével új színt hozott a honi “buli-iparba”. A Budapest Park - mint ismert – nemrég megállapodást kötött a Sziget Szervezőirodával, s eszerint immár a fesztiválszervező cég szakemberei foglalkoznak a Park zenei programjának összeállításával. Egy hónappal a nyitás előtt már megannyi izgalmas és egyedi hazai produkció, és több nemzetközi sztár is felkerült a fellépők listájára..
Friss hír, hogy újra együtt zenél a néhány éve feloszlott Kaukázus. Első koncertjüket a Park nyitó hétvégéjének ígérték. Április közepén kerül a boltokba az Irie Maffia új, “Nagyon jó lesz” című albuma. “A lemez mind a koncerteken, mind a klubokban nagyot fog szólni” - állítja a zenekar az egyszerre “maffiás” és korszerű anyagról. A hivatalos lemezbemutató koncert április 25-én lesz a Parkban. A nyitó hétvége vendége lesz, a magát funk & rock stílusúnak meghatározó Hooligans is.

Eközben gyarapodoik a későbbi fellépők névsora is.  A Park egyik nagy dobásának ígérkezik a Magyarországon itt debütáló amerikai rock banda, a Paramore. A 2004-ben alakult csapat egy évre rá mutatta be első albumát, s vált hamarosan nagy kedvenccé, melyhez nagyban hozzájárult az Alkonyat című film betétdalának megírása is. A zenekart számos díjra is jelölték már eddigi fennállása óta, s több mint egy tucatot be is zsebelt, köztük például a Shockwaves NME Awardson 2010-ben a legjobb nemzetközi banda díját vitte haza. A Parkban tehát a VOLT fesztivál bemutatja: Paramore.
Érkezik a Parkba a Seattle-i illetőségú roma-punk banda, a Kultur Shock, mely egyedien keveri a rock, metal és punk zenét a tradicionális balkáni muzsikával. Ínyenceknek pedig Boban Markovic és a mintegy 30 éves múltra visszatekintő rézfúvós zenekara ígér kitűnő esti szórakozást.  
A rajongók örömére fellép majd a a Quimby is .
A tavalyi szezon  egyik legnagyobb sikerét a Budapest Parkban a Punnany Massif hozta. A szervezők kérésére idén is igent mondott a hazai sikercsapat.
Hirdetés