...

TÚRAKOMMANDÓ ALBUM


Kalandozások erre-arra, meg amarra is…
 
Színes – Informatív – Szórakoztató
Érdekességekkel - Helyszín és program javaslatokkal
Gyermek tippekkel - Sztár interjúkkalA Túrakommandó album, egy színes, felettébb izgalmas útikönyv, mely a műsor forgatókönyvét követve halad végig Magyarország gyönyörű tájain sok-sok történettel, látnivalóval, fotókkal, személyes megjegyzéssel, túrázási és gyermek tippekkel valamint a műsorban korábban szerepelt sztárok megnyilatkozásaival.

„Egy szép őszi napon a barátainkkal úgy döntöttünk, hogy egy (vagy két) kamerával bejárjuk azon helyeket, amik számunkra Magyarországon kedvesek, vagy amelyeket még nem láttunk, de szívesen megnéznénk. Az ötletből aztán műsor lett, Túrakommandó címmel és így hétről-hétre egy turisztikai reality keretében barangoljuk be - nézőinkkel együtt - kis hazánk jól ismert, vagy épp eldugott helyeit. A műsorból pedig sok fotó lett és érdekes tudásanyag, amit úgy éreztünk, vétek lenne nem megosztani másokkal. Így jutottunk el ehhez az albumhoz, melyet vállaltan máshogyan, másként szerettünk volna megvalósítani, mint ahogyan azt a hasonló tematikájú kiadványoktól megszokhattuk. Fiatalos, bátor és egyedi arculatra törekedtünk, stílusában elrugaszkodva a klasszikus albumfelosztástól, ugyanakkor sok-sok történettel, személyes megjegyzéssel és a műsorban szerepelt sztárok megnyilatkozásaival szerettük volna a széles ismeretanyagot szórakoztató módon átadni - minden generációnak. Ahogyan műsorunk szlogene is tartja: Túrázzunk másként, mint mások!”
 
                      Kosztyu Marianna (Manya), Magony Szilvia (Szilva), Magony Péter (Petya)
                                                                                                           (Túrakommandó)
--
--
A Kiadványról:

Színes:
A képregényekkel és rengeteg fotóval gazdagított ismeretanyag, akár gyermekek számára is érdekes olvasmány.
--
Informatív:
Az album az  egyes tájegységeket, régiókat,  városokat, az érdekességek,           történetek nyomán mutatja be, mindezt olyan javaslatokkal  és gyermek tippekkel gazdagítva ahova érdemes ellátogatnunk, ha arra járunk.
--
Szórakoztató:
A könyv szokatlan arculatával törekszik arra, hogy az egyes helyszíneket élmény útján mutassa be, hiszen mindegyik képregény helyszíne, bárki által felkereshető.
--
Helyszín javaslatokkal:
A Túrakommandó forgatásai és utazásai során, rengeteg ismeretanyaggal gazdagodott. Ajánlásaik mindegyikét megismerték, kipróbálták, és szívből ajánlják!
--
Gyermek tippekkel:
A nézői visszajelzések azt igazolják, hogy rengeteg családos az alapján választ Magyarországon úticélt, hogy hol találnak olyan programot mely gyermekük számára is érdekes. A választást segítve, minden fejezetben kis piros figurával jelölték azon javasolt helyszíneket/programokat, melyek gyermekeknek is garantáltan izgalmas szórakozást nyújtanak.
--
Sztárinterjúkkal
Az elkészült sztárinterjúkból, számos eddig még nem hallott érdekesség is kiderül. A Túrakommandó vendégei mesélnek utazási szokásaikról, kedvenc városukról és persze arról a programról is, melyre a stáb invitálta őket. A legvidámabb momentumokat képregényben is megörökítették.
--
--
A Túrakommandóról bővebben: www.turakommando.hu , www.facebook.com/turakommando

Bemutatkozó videó:

Lapozz bele az albumba:
--
-- 
--
A Túrakommandó csapatáról

A Túrakommandó évek óta azzal foglalkozik, hogy vállalati kisebb nagyobb csoportoknak szerveznek kirándulásokat, csapatépítőket. Elmondásuk szerint, egy ilyen program sikerre viteléhez nemcsak az ország megfelelő ismerete szükséges, hanem tisztában kell lenni a hazai lehetőségekkel és újdonságokkal is. „Munkáknak köszönhetően, közel 20 cég állandó programszervezői vagyunk, akik új ötletekért mindig hozzánk fordulnak.  S mi kell a jó túrához? Megfelelő szálláshely, finom ételek, izgalmas programok, jó túravezető, no és persze mindehhez kiváló hangulat.” mondta Magony Péter (Petya) a csapat oszlopos tagja.
--
Magony Szilvia: „Szilva”

Egykori szépségkirálynő, a csapat „tyúkanyója”.. Teherbíró, sportos alkat, nyitott az új programlehetőségekre, viszont tériszonya és egyes állatoktól való félelme sok mindentől visszariasztja. Az extrém sportokat sem neki találták ki..A csapat lelke, örök szervezője. Ő az, aki mindenre gondol és akire bármit rábízhatunk. Pedáns, szorgalmas… - és  aggódó természet. A csapat józan esze.
--
Kosztyu Marianna: „Manya”

Személyiségében igazi „művész lélek” aki a kultúrára, az igényes szórakozásra, valamint a minőségi konyhára vágyó „turista”. Imádja a kényeztető programokat, a wellnesst, valamint a művészetet. Szabadidejében vitorlázik, golfozik és szereti a jó borokat  - no és persze a hazai pálinkát. Ha kreativitásról és kulturálódásról van szó, egyértelműen ő van a dologban. Egyénien áll a programokhoz, vidám jelenség, amolyan franciás egyéniség, kicsit mindig két lábbal a föld felett…
--
Magony Péter: „ Petya”

Egy igazi sportember, aki imádja az aktív turizmust. Hobbija a kerékpározás, a futás, valamint a kenuzás és minden extrémsport. Szeret kirándulni, imádja a hazai – sokszor „egészségtelenebb” konyhát, valamint nyitott az extrém programokra és sportokra. Szabadidejében barista, a kávékülönlegességek szakértője. Petya egy amolyan „srác a szomszédból” – kedves, nyíltszívű, jólelkű és hihetetlen a türelme – még a lányokhoz is.
--
--
A Túrakommandó következő helyszínei pl.: Győr, Tata, Kecskemét stb.!


(Forrás: Túrakommandó)

 

0 Megjegyzések

Hirdetés