...

ZSIGMONDY KLUBKÁRTYA FÜRDŐZŐKNEK


EGÉSZSÉG ÉS VITALITÁS FÉLÁRON!

Zsigmondy klubkártyával 50% kedvezménnyel váltható fürdőbelépő 2013 januárjától a Széchenyi és Gellért Gyógyfürdőkbe

 

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. – tekintettel a gazdasági válság hatásaira – új kedvezménykártyát vezet be 2013 januárjától. A klubkártya megváltásával a klubtagok 50% kedvezménnyel válthatnak 3 órás fürdőbelépőt Budapest két legismertebb gyógyfürdőjébe, a Széchenyi és a Gellért Fürdőbe.
--
A kártyát Zsigmondy Vilmosról, a kor nagyhírű bányamérnökéről neveztük el, aki előzetes tanulmányozás után arra a következtetésre jutott, hogy Pest városában egy artézi kút fúrása sikerrel legvalószínűbben a Városligetben valósítható meg. Siker esetén a feltörő víz nem csak vezetékes víz ellátására és locsolásra, hanem a városligeti tó feltöltésére és fürdő létesítésére is használható lehet. Az elképzelést Pest város közgyűlése 1868. március 4-én elfogadta. A kút fúrásának helyéül a városligetet jelölték ki (a mai Hősök terén, Árpád fejedelem lovas szobra előtti részen). A kút fúrása 1868 novemberében kezdődött el és 1878 januárjában fejeződött be.
--
Egy 2012 szeptemberében végzett vizsgálat egyértelműen rámutatott arra, hogy világszerte ismert fürdőinket elsősorban külföldi vendégek keresik fel, kiszorítva ezzel a hazai lakosságot, melynek oka egyértelműen a magas árral magyarázható. Ennek kiküszöbélésére a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. létrehozza a Zsigmondy Klubkártyát 2013 januárjától. A klubkártya megváltásával a klubtagok 50% kedvezménnyel válthatnak 3 órás fürdőbelépőt Budapest két legismertebb gyógyfürdőjébe, a Széchenyi és a Gellért Fürdőbe.
--
Reményeink szerint ezzel a kezdeményezésünkkel nagy mértékben hozzá tudunk járulni a magyar, elsősorban budapesti lakosság egészséges életmódjához, a magyar fürdőkultúra népszerűsítéséhez  a 2013 januárjától koedukálttá váló Gellért Fürdőben, illetve a jövőre 100. születésnapját ünneplő Széchenyi Fürdőbe, mely alkalomból számos akcióval, rendezvénnyel várjuk látogatóinkat (például: emlékkiállítás, sportnap, fotópályázat, divatbemutató).
--
2013-ban fürdőinkben, strandjainkon számos kedvezményét kívánunk biztosítani vendégeinknek. Így a már jól ismert diák- és nyugdíjas kedvezmény mellett, 2013-ben is megvalósítjuk budapesti, általános iskolák részére szervezett programunkat, melynek keretén belül a vállalat egy ingyenes strandbelépőt ajánl fel minden olyan gyermeknek, aki a tanévet kitűnő eredménnyel zárta.
--
Ezt az akciót először 2011 nyarán indítottuk el projekt jelleggel a III. kerületben. A nagy sikerre való tekintettel a programot 2012-ben is folytattuk újabb kerületek bevonásával. Idén a III., XI. és XXI. kerületekben valósítottuk meg az akciót. Ennek eredményeképpen a III. kerületben 1.500, a XI. kerületben 1.300, a XXI. kerületben pedig 900 db voucher került kiosztásra a tanulók között, közel 4 millió Ft értékben. Tekintettel a kezdeményezés sikerére és hasznosságára, akciónkat jövő évben is szeretnénk megvalósítani, kiterjesztve az összes budapesti kerületre.
--
-- 
Budapest Gyógyfürdői és Hévízei Zrt. - www.budapestgyogyfurdoi.hu


0 Megjegyzések

Hirdetés