...

FLAIRSPRING - Elérhető kényelem és stílusStílus és elérhető kényelem az amerikai márkákat forgalmazó Flairspringben

2012.05.21. - Elérhető árakkal, kimagasló minőséggel, egyedülálló ügyfélszolgálattal és az otthonteremtés legkényelmesebb módjának ígéretével nyílt meg hétvégén a Flairspring bútorbolt, a La-Z-Boy dönthető komfortfotelek és az UTTERMOST lakáskiegészítők kizárólagos importőre.
--
A Flairspringgel olyan új szereplő jelent meg a hazai lakberendezési piacon, melynek elsődleges célja, hogy választási lehetőséget kínáljon mindazoknak, akik úgy gondolják, hogy a kényelmes otthont biztosító kiváló minőség, stílus és tartósság elérhető cél lehet a pénztárcabarát megoldásokat keresők számára is.
--
A Szabadság tér 14. szám alatti üzletben, és a hamarosan megnyíló budai Flairspringben is végzett lakberendezők állnak vásárlóik rendelkezésére, akik nem csupán a megfelelő darabok kiválasztásában segítenek, de komplex szolgáltatásuk részeként, azok leendő helyét is szívesen megtervezik ügyfeleik otthonába(n). Nemsokára induló hűségprogramjuk, termékvisszavásárlási garanciájuk és számos egyéb lakberendezési szolgáltatásuk okán valóban rendhagyó szolgáltatási portfólióval rendelkező bútorpiaci szereplőként lépnek színre.
--
A Flairspring kizárólagos importőrként két amerikai bútormárka több ezer féle termékét teszi elérhetővé a magyar piacon. A 85 éves múltra visszatekintő, több szögben dönthető, komfort foteleiről világhírűvé vált La-Z-Boy, és az idén 36. évébe lépett UTTERMOST, amely családi vállalkozásként vált világmárkává és az Egyesült Államok egyik piacvezető lakáskiegészítőket forgalmazó cégévé. Az előbbi komfort-fotelei olyannyira ikonikus darabokká értek, hogy a márkanév összeolvadt a funkcióval, így ma már a dönthető fotelt magát is köznevesítve 'La-Z-Boy'-nak hívják. Az otthoni kényelem magasiskoláját jelentő ülőalkalmatosságok itthon, leginkább a Jóbarátok című sorozatból Joey és Chandler oltáriszentségként tisztelt foteleiként lehetnek ismerősek.
--
Az UTTERMOST amellett, hogy az Egyesült Államok legnagyobb választékú, keretezett tükör gyártójaként ismert, a Flairspring-hez hasonlóan kiemelt értéknek tartja a házikedvencekkel együtt kialakított harmonikus élettér képviseletét. A márkatulajdonos Cooper család maga is mintegy 30 megmentett kutyáról gondoskodik, akik gyakran szerepelnek az egyes bútorkollekciók lookbook fotóin számos kutyáknak készült alkalmatosság és lakáskiegészítő megszületésének inspirálói voltak.
--
Ezek mellett a Flairspring rendszeres programjaival szerepet kíván vállalni a kortárs hazai képző- és iparművészet anyagi- és szellemi támogatásában. Programját az üzlet megnyitóján Nagy Gertrúd Magyar Menyegző fantázianevű, Magyar Kézműves Remek minősítésű ékszerkollekciójának különleges bemutatójával kezdte el.

Flairspring Lakberendezés
1054 Budapest, Szabadság tér 14.
Tel.: +36-30/375-86-00

Május 23-tól nyitva naponta 10-20 óráig,
szombaton és vasárnap 10-18 óráig.


(Szövegforrás és fotó: www.flairspring.hu)

0 Megjegyzések

Hirdetés