ESSZENCIÁLIS - Nemzetközi Természet- és Alternatív Gyógyászati Konferencia 2012.TERMÉSZETesen és EGÉSZségesen - Nemzetközi Természet- és Alternatív Gyógyászati Konferencia és Kiállítás

Időpont: 2012.05.06 – vasárnap
Helyszín: Budapest VIII. ker., Múzeum krt. 6. Gólyavár épület, ELTE Konferencia

Magyarországon egyre nagyobb a nyitottság a természetes gyógyászat iránt, úgy a magán- és szakemberek, mint a média és az írott sajtó részéről. Egyre több műsor és publikáció foglalkozik e témakörrel. Tapasztalataink szerint - meglepő módon - kórházi intézmények is pozitívan nyitnak ebbe az irányba. A rendezvény azzal a szándékkal kelt életre, hogy megteremtse a szakma és az érdeklődők közötti személyes kapcsolatteremtési lehetőséget.

Az ESSZENCIÁLIS Természetgyógyász konferencia egy űrt kíván betölteni a természetes gyógyászat és alternatív módszerek iránt érdeklődők körében.

A konferencia keretén belül Magyarországon először hallható a Tibeti Nagy Hangmasszázs, mely zene és terápia EGYben. Az alternatív és komplementer terápiás módszereket felsorakoztató és egységként tekintő hozzáállás jelentheti az EGÉSZség megőrzésének és helyreállításának kulcsát.

A konferencián az előadások és csoportos foglalkozások mellett számos tanácsadó segíti a látogatókat állapotfelméréssel, különféle vizsgálatokkal, személyes tanácsadásokkal, illetve egy kiállítással egybekötött vásárra is szeretettel várjuk vendégeinket.

A megvalósításnál fontos szempont volt, hogy egy olyan rendezvénysorozat alapkövét tegyük le, amelynek keretében - a Kárpát-medence szakemberei és más országok előadóinak részvételével - hiteles és értéket képviselő szakemberek elméleti és gyakorlati tudásukat megoszthassák mindazokkal, kik erre nyitottak és szomjazzák azt.

Az esemény előadói közt szerepel, dr. Papp Lajos szívsebész, Ursula Bellgardt Németországból, aki Európa-szerte az egyik legismertebb lektor a külső és belső használatú terapeutikus olajokkal folytatott terápiás módszereket illetőleg, dr. Farkas Orsolya, a Homeopaták Baráti Körének alelnöke, Dr. Angster Mária, aki Hellinger-féle családállítással foglalkozik, valamint Gábriel Orsolya, a nagy szakmai tekintélyt szerzett szakember a Craniosacralis-terápia terén. Erdélyből Bordy Judith szakpszichológus, valamint Nagy Botond osztja meg velünk tudását. Az előadássorozat záró-akkordja egy gigantikus hatású hangmasszázs terápia lesz. A tibeti Nagy Hangfürdő Magyarországon először itt, az ESSZENCIÁLIS rendezvény keretén belül válik hallhatóvá. Az egésznapos rendezvényen - a helyszínen jelenlévő terapeutáknak köszönhetően - bemutatók, tanácsadások, állapotfelmérések, vizsgálatok, és vásárral egybekötött kiállítás várja az érdeklődőket.

További részletes információkat a http://esszencalis.webnode.hu honlapon tudhatnak meg.

0 Megjegyzések

Hirdetés