Közös út – Kethano Drom (Fölhívás)


Kedves Barátaink!


Ahogyan arról a honlapunkon – www.kethanodrom.hu - közzétett felhívásban már tájékoztattunk, lapunk a Közös út – Kethano Drom kiadása ellehetetlenült.

2011-ben megszűntek azok a pályázati források, melyek a korábbi években a nemzetiségi lapok megjelenését biztosították, s így 2012-ben már nem tudjuk fedezni a nyomdai költségeket sem.

Kérünk mindenkit, aki egyetért céljainkkal, aki pártolja lapunk életben-maradását, támogassa kezdeményezésünket a Közös Út – Kethano Drom című folyóirat megmentéséért.

Kérünk Benneteket, segítsetek megmenteni a „Közös Utat”!

Tudjuk, hogy a mostani gazdasági helyzetben, szinte mindenki nehézségekkel küzd, de a lap előfizetésével, s kinek-kinek tehetsége szerinti támogató hozzájárulásával meg tudjuk menteni hiánypótló folyóiratunkat.

Az éves előfizetés összege négy lapszámra 2500 Ft. A kiadást pluszként támogató előfizetés 5000 Ft. A nyomdai költségekhez való hozzájárulásként az is segítség, ha valaki egyéb kiadványainkból is vásárol.

Jelen levelünkhöz csatoljuk a megrendelői lapot és a társaságunk egyéb kiadványainak listáját.

Hozzájárulása esetén minden segítőnket feltüntetjük lapunk, ill. honlapunk oldalain.

A támogatásért előre is köszönetet mondunk, a Közös Út – Kethano Drom munkatársainak nevében:

Rostás – Farkas György, alapító-főszerkesztő
Cigány Tudományos és Művészeti Társaság - elnök

­***

Negyedévente megjelenő folyóiratunkat 1991-ben indítottuk azzal a céllal, hogy a közös útról, a közös jövőről gondolkodjunk együtt, cigányok és nem cigányok.

Lapunk az elmúlt 20 év alatt folyamatos megjelenésével a romákat érintő közéleti kérdések mellett fórumot teremtett a cigány kultúra, nyelv és irodalom számára, és a fiatal tehetségek megismertetésére.

Mára egyedül maradtunk, mint cigány nemzetiségi folyóirat, s most bennünket is a megszűnés fenyeget.

A korábbi lapok tartalmáról honlapunkon: www.kethanodrom.hu található tájékoztatás.

0 Megjegyzések

Hirdetés