...

MagTV - Magyar Kulturális Magazin, Torontó

A MagTV - Magyar Kulturális Magazin, Torontó és környéke magyarságának új magyar nyelvű televíziós műsora a hetedik adással jelentkezik december 10-én, szombaton reggel fél kilenckor a Rogers Cable 10 és 63-as csatornákon.
A hetedik adásban először Kálmán Imre operettjének, a Csárdáskirálynő torontói bemutatójának fogadására visszük el nézőinket, majd VisszaNéző sorozatunkban 1988-ba repülünk vissza, a Csárdáskirálynő akkori torontói bemutatójának fogadására, és megtudhatjuk, hogyan és miért lett a Csárdáskirálynőből Gypsy Princess, és végül egy hosszabb riportban ismét felidézzük a hányatott sorsú, torontói Magyar Ház egy szebb pillanatát: a Teremtő légy velünk! című történelmi rockopera nagysikerű, Magyar Ház-i előadására látogatunk el.
Az ötödik és hatodik adás is felkerült az internetre, megtekinthetők a következő linken: http://hunmag.ca/index.php?option=com_content&view=article&id=50&Itemid=10

A hetedik adás tehát most szombaton lesz, december 10-én, reggel 8:30-kor, a lakóhelytől függően a Rogers Cable 10 és 63-as csatornáin.
Ismétlés a következő héten kedden este 6:30-kor, valamint szerdán hajnali három órakor és pénteken hajnalban fél négykor. Az ismétlések csak Torontóban láthatóak.
Torontó - magyar szemmel, magyar szívvel! MagTV - Magyar Kulturális Magazin.
Ajánljuk a most szombaton, reggel fél kilenckor jelentkező hetedik adásunkat is mindenki figyelmébe és jó szórakozást kívánunk!
Kövessy Zsolt, a műsor készítője
Várjuk észrevételeiket, és a MagTV készítéséhez bármifajta segítséget elfogadunk.
Kapcsolat: - Tel: 416-897-7368; E-Mail: magtv@live.com
Levélcím: Zsolt Kovessy - 704 Spadina Ave., PO Box 48, Toronto, Ontario, M5S 2S6

0 Megjegyzések

Hirdetés