Breaking News

LAKÁSTREND 2012 - MILLENÁRIS


A megújulásának újabb állomásához érkezett, 15 éves LAKÁSTREND Kiállítás 2012-ben minden tekintetben frissít. Kiállítóink rugalmas térigénye, a kortárs design, a szofisztikált luxus párhuzamos bemutatása azt indokolja, hogy új helyen, a MILLENÁRIS PARK 'B' Csarnokában várjuk látogatóinkat!
Ahogyan azt az elmúlt másfél évtized tapasztalata bebizonyította, az évről évre megrendezett LAKÁSTREND kiállítás nem csupán a vásárlók és a laikus érdeklődők tájékozódását segíti, de a szakemberek számára is jelentős információs csomópontként működik.
A Lakástrend 2012 tavaszán, a TREND BANG keretein belül megrendezésre kerülő 3 napos eseményén a legfontosabb lakberendezési kiállítók mellett a kortárs design hazai krémje is bemutatkozik. Régiónk leginkább figyelemreméltó nemzetközi formatervezés újdonságai mellett a hazai divattervezők, iparművészek, tájépítészek és gasztro-design szakemberek alkotásaiból rendezett tárlatok betekintést nyújtanak az itthoni műhelyek munkájába is!
Ahogyan azt már 11 éve megszokhattuk a LAKÁSTREND elválaszthatatlan része a madeinhungary tárlat, melynek elsődleges célja, hogy teret biztosítson azoknak a hazai formatervezőknek, iparművészeknek, akik önnálló designerként fejlesztik a lakáskultura tárgykörébe tartozó egyedi és kisszériában gyártható bútoraikat, kiegészítô tárgyaikat, lakástextiliáikat.
A tárlat kiemelt eseménye ,,Az Év Ékszere 2012" díj odaítélése, különleges újdonsága pedig a 2012-ben az International Visegrad Fund jóvoltából megvalósuló meed (Meeting of European and Central Eastern European Designers), amely a visegrádi négyek feltörekvő design innovációiból mutat be példákat. Hosszú távú célja, hogy találkozási pontja és együttgondolkodási műhelye legyen a közép-európai régió feltörekvő tehetséges designereinek és szakmai szervezeteinek.


(Forrás: Lakástrend)

(Fotó: Polgár Julianna)

Nincsenek megjegyzések