Legyen Ön ennek a portálnak a tulajdonosa! 

Breaking News

BRAZIL KARNEVÁL - BUDAPESTEN, A PECSÁBAN!!!


,,Egy nap, ami minden érzékszervedre hat!" - A Brazil Karnevál Budapesten folytatódik!!!

A Brazil Táncakadémia és a Brazil Kulturális Központ rendezvénysorozata 2012. március 10-én garantált jó hangulatról gondoskodik kortól-nemtől függetlenül mindazoknak, akik eljönnek a Brazil Karneválra, amelynek aktuális helyszíne a megújult PeCSa Music Hall. A komplexum tökéletes otthona egy különlegesen színes eseménynek. A Karnevál méltán az ország legnagyobb brazil rendezvénye a látványos jelmezek és szamba dobosok máshol nem látható, színes kavalkádjával.
Az est házigazdája Árpa Attila lesz. Az esemény hangulatának fokozásáról a fellépő Varga Viktor gondoskodik. Továbbá brazil ételek és a méltán híres koktélkirály, Lajsz András koktéljai segítenek hozzá mindenkit ahhoz, hogy estére Brazíliában érezhesse magát. A Pimenta Szamba iskola, a Grupo Capoeira Brasil és vendégei, valamint a Ritmo2003 Batucada Band előadásában egész nap sok színes program várja a vendégeket, ahol többek között Keleti Andrea és családja, valamint Torres Dani is nagy érdeklődéssel veszt részt. Szamba bemutató is lesz eredeti jelmezekben - a Riói Karneválról épp hazaérkező, magyar táncosokkal: Ádám Kingaval illetve Bottyán Ivettel.

Jánosi Matild, a TildArt ökodivattervezője legelőször a budapesti Brazil Karneválon vonultatja fel kollekcióját, amelyet Brazília, a kaucsuk hazája és a használt gumibelsők ihlettek. Kreációinak fő témája a környezetkímélés és környezettudatosság -újrahasznosított anyagokból. A Brazíliához kapcsolódó divatbemutatón Sütő Enikő is bemutatja legújabb modelljeit.

A Brazil Karnevál egy könnyed, szórakoztató örömfolyam, amely által ízelítőt kaphatunk a brazil kultúrából és életstílusból. A karnevállal egy időben nyílik meg a Brazíliát bemutató fotókiállítás, amely 2 hétig lesz megtekinthető a Pecsa Music Hall rendezvényközpontban.
(Fotó: Polgár Julianna)

Nincsenek megjegyzések